Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΑΣ!

- Θα χρειαστείτε έναν καθρέφτη, ένα τσιμπιδάκι, ένα βουρτσάκι φρυδιών ή μια παλιά οδοντόβουρτσα, ένα μπεζ ή άσπρο μολύβι ματιών, λίγο υδατική κρέμα, για να μαλακώσετε την περιοχή, και άπλετο φως, για να βλέπετε με λεπτομέρεια όλα όσα κάνετε.
- Ακολουθήστε το φυσικό σχήμα του φρυδιού σας και την καμπύλη του τόξου σας.
- Βουρτσίστε τις τρίχες προς τα πάνω και με ένα μολύβι τραβήξτε μια γραμμή ακριβώς εκεί που θέλετε να είναι η γραμμή του τόξου σας.
- Αρχίστε να βγάζετε με αργές κινήσεις μία μία όσες τρίχες βρίσκονται κάτω απ’ τη γραμμή, προσέχοντας πού καταλήγει η ρίζα καθεμίας από αυτές τις τριχούλες, αποφεύγοντας έτσι τη δημιουργία κενών.
- Φροντίστε να βγάζετε τις τρίχες, τραβώντας τις πάντα προς τη φορά με την οποία φυτρώνουν.

Tips
- Αν θέλετε να κάνετε πιο εύκολο το βγάλσιμο των φρυδιών σας και χωρίς πόνο, κάντε το ύστερα από ένα ζεστό ντους, τότε δηλαδή που ανοίγουν οι πόροι τους δέρματος.
- Επειδή τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα, επιλέξτε ένα καλό τσιμπιδάκι με κοφτές και λοξές άκρες για τέλεια αποτελέσματα.
- Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε το χρώμα των φρυδιών σας, να έχετε υπ’ όψιν σας ότι το χρώμα τους θα πρέπει να είναι 1 ή 2 τόνους πιο ανοιχτό από τα μαλλιά.
Πριν μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, βεβαιωθείτε ότι αυτό το χρώμα σας πηγαίνει, δοκιμάζοντας να τα βάψετε με μία χρωματιστή μάσκαρα για μαλλιά.




Πηγή: zougla.gr

0 Σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More