Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Εξυπνες συμβουλες για να αναδειξετε τους γλουτους σας!


Ένα φόρεμα θα πρέπει λίγο ως πολύ να αναδεικνύει τις γυναικείες σας καμπύλες.  Εάν νομίζετε ότι τα οπίσθια σας δεν είναι αρκετά μεγάλα, διαβάστε αυτό το άρθρο και δείτε κάποιες συμβουλές για το πώς θα κάνετε τους γλουτούς σας να φαίνονται μεγαλύτεροι και να αναδεικνύονται μέσα από ένα φόρεμα αλλά και όχι μόνο.

Μια βασική μέθοδος είναι να φοράτε μαζί με το φόρεμα ψηλά τακούνια, τα οποία ως γνωστόν αναδεικνύουν και ανορθώνουν τους γλουτούς. Είναι γεγονός ότι φορώντας ψηλά τακούνια, τα οπίσθια σας θα δείχνουν μεγαλύτερα και στρογγυλότερα. Φυσικά σ αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να αναφέρουμε την κούραση που ενδεχομένως να νιώσετε φορώντας ψηλά τακούνια αλλά μπρός στα κάλλη … τι είναι ο πόνος!!
Τα ψηλά λοιπόν τακούνια σε συνδυασμό με ένα εφαρμοστό φόρεμα μπορούν να αναδείξουν τους γλουτούς σας και να τους κάνουν να φαίνονται μεγαλύτεροι. Σημαντική παράμετρος στην παραπάνω παρατήρηση είναι και η σωστή επιλογή φορέματος. Γι’ αυτό το λόγο όταν επιλέξετε ένα φόρεμα, η καλύτερη μέθοδος είναι να δοκιμάσετε μέχρι να βρείτε το κατάλληλο, αυτό που θα σας αναδεικνύει καλύτερα.

Μια ακόμα συμβουλή για να κάνετε τους γλουτούς να φαίνονται μεγαλύτεροι είναι τα ειδικά γεμισμένα εσώρουχα που κυκλοφορούν. Κάντε ένα ψάξιμο, υπάρχουν πολλά. Κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει ότι τα φοράτε. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως αποφύγετε τα χουφτώματα!!

Πέρα απ’ αυτές τις προτάσεις, μια πιο αποτελεσματική και μόνιμη μέθοδος για να αυξήσετε το μέγεθος των γλουτών σας είναι η γυμναστική. Ένα βάλετε ένα στόχο, μπορείτε σε 6-8 εβδομάδες να δείτε σημαντικά αποτελέσματα στους γλουτούς σας. Υπάρχουν πολλές ασκήσεις που μπορείτε να εκτελέσετε στο σπίτι, χωρίς εξοπλισμό. Εναλλακτικά μπορείτε να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο και να ακολουθήσετε ειδικά προγράμματα γι αυτό το σκοπό. Γυμναστείτε ανάλογα 3-4 φορές την εβδομάδα για 6 με 8 εβδομάδες και θα μας θυμηθείτε! Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά video με ασκήσεις ειδικά για την αύξηση και εκγύμναση των γλουτών.

Τέλος η διατροφή παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Υπάρχουν δύο παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην αύξηση των γλουτών. Το πρώτο είναι η πρόσληψη περισσότερης πρωτεϊνης και το δεύτερο η αύξηση του λίπους του σώματος! Προσοχή όμως η αύξηση του λίπους μπορεί να φέρει ανεπιθύμητα αποτελέσματα σε άλλα σημεία του σώματος γι΄αυτό θα πρέπει να συνδυαστεί με γυμναστική.

Δείτε κάποια video με ασκήσεις ειδικά για τους γλουτούς.





0 Σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More