Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τα must have μιας γυναικειας ντουλαπας

Ποια είναι τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ που θα πρέπει να έχει κάθε γυναικεία ντουλάπα? Ανεξαρτήτως του στύλ σας, υπάρχουν κάποια αντικείμενα που θεωρούνται "must have" για τη ντουλάπα σας. Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα ρούχο ή αξεσουάρ "must have"?
  1. Να μπορεί να συνδυαστεί και να φορεθεί με πολλά και διάφορα ρούχα. Αυτό σημαίνει ότι ένα "must have" ρούχο, συνήθως είναι μονόχρωμο και ουδέτερο.
  2. Να είναι καλής ποιότητας, δεδομένου ότι θα είναι ένα αντικείμενο που θα φορεθεί ξανά και ξανά.
  3. Να έχει διαχρονικό στύλ και αξία. Προφανώς τα απαραίτητα αντικείμενα μιας γυναικείας ντουλάπας θα πρέπει ανα πάσα στιγμή να είναι εντός μόδας.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τα "must have" μιας γυναικείας ντουλάπας:


Little Black Dress
Το γνωστό μαύρο φόρεμα, που μπορεί να φορεθεί με διαφορετικά παπούτσια και αξεσουάρ και κάθε φορά να σας αποδώσει μια ξεχωριστή εμφάνιση. Μπορεί να είναι σέξυ ή συντηρητικό, κοντό ή μακρύ. Θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας και να ταιριάζει στο σώμα σας, τονίζοντας τα θετικά χαρακτηριστικά σας και κρύβοντας τα αρνητικά. Μπορεί να φορεθεί την ημέρα (με ένα δερματινο σακάκι ή ένα blazer) ή τη νύχτα με τα ανάλογα αξεσουάρ και παπούτσια. Διαλέξτε ένα φόρεμα που να σας ταιριάζει και να νιώθετε άνετα φορώντας το. Βρείτε το φόρεμα που θα σας κάνει να νιώθετε μοναδική και μην φοβηθείτε να κάνετε την επένδυση σ' αυτό γιατί είναι ένα κομμάτι που αξίζει τα λεφτά.



Μαύρο Blazer
Ένα μαύρο blazer μπορεί να σας βγάλει από την δύσκολη θέση όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλά ρούχα και αξεσουάρ και να κάνετε διαφορετικές εμφανίσεις μ αυτό. Ενώ δεν θα πρέπει απαιραίτητα να είναι ακριβό, θα πρέπει όμως να ταιριάζει απόλυτα πάνω σας. Εάν θέλετε να δείχνετε ψηλότερη, διαλέξτε ένα μακρύ blazer. Εαν θέλετε να τονίσετε την μέση σας, βεβαιωθείτε ότι το blazer είναι εφαρμοστό στην περιοχή της μέσης. Μπορείτε να φορέσετε ένα blazer ανοιχτό ή κλειστό, συνδυάζοντας το με φόρεμα, φούστα ή παντελόνι.



Λεύκο Πουκάμισο
Το λευκό πουκάμισο πηγαίνει με όλα και είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις.
Θα πρέπει φυσικά να έχει γυναικεία γραμμή και να αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα σας. Εαν έχετε λεπτή μέση διαλέξτε ένα με στενή γραμμή στη μέση, ενώ αν όχι διαλέξτε ένα με ίσια γραμμή.







Jean
Ένα διαχρονικό και άνετο jean είναι απαραίτητο για κάθε ντουλάπα. Εάν θέλετε να φοριέται τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα, προτιμήστε σκούρα χρώματα.










Μαύρη Φούστα
Μια μαύρη φούστα στο ύψος του γόνατου είναι "must have" για κάθε γυναίκα, και μπορεί να αποδειχτεί η καλύτερη λύση για φινετσάτες εμφανίσεις.









Μαύρη Δερμάτινη Τσάντα
Μια μαύρη δερμάτινη τσάντα είναι μια "all around" τσάντα. Μπορείτε να την έχετε μαζί σας στη δουλειά, στη καθημερινή βόλτα, σε μια έξοδο, ακόμα και σε μια επίσημη εμφάνιση. Το μέγεθος της θα πρέπει να είναι μεσαίο για να μπορεί να συνδυαστεί σε όλες τις περιστάσεις.








Εντυπωσιακή Ζώνη
Μια ιδιαίτερη και εντυπωσιακή ζώνη μπορεί να μεταμορφώσει ένα απλό ντύσιμο σε ιδιαίτερο.





Flat Παπούτσια
Ένα ζευγάρι flat παπούτσια μπορούν να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις και το πλεονέκτημα τους είναι ότι η άνεση που προσφέρουν.



Μαύρες Μπότες
 Μπορούν να συνδυαστούν με παντελόνι, φούστα, κολάν, φόρεμα και πολλά άλλα.

0 Σχολια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More