Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Πως να αυξησετε το μεγεθος του στηθους σας φυσικα

Δείτε μερικά προϊόντα τροφίμων που βοηθούν στην αύξηση του μεγέθους του στήθους.

Μάραθος
Ο μάραθος, ειναι ένα οιστρογόνο βότανο που βρίσκεται συνήθως στη Μεσόγειο. Είναι πλούσιο σε μια θρεπτική ουσία  η οποια μπορει να βοηθήσει στην αύξηση του μεγέθους του στήθους. Ο Μάραθος, επίσης, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για αιώνες  για να αυξήσουν την παραγωγή γάλακτος στο μαστό με φυσικο τροπο. Ομοίως, οι σπόροι μάραθου είναι πλούσιοι σε φλαβονοειδή, τα οποία βοηθουν τους κυτταρικους ιστους  στο στήθος  να αναπτυχθούν. Ενσωματώστε μεσογειακές συνταγές που χρησιμοποιούν το μάραθο ή σπορους μαραθου  στην καθημερινή διατροφή σας, ή λοσιόν που περιέχουν μάραθο και  τρίψτε το στήθος σας.

Σουσάμι
Σουσάμι, το οποίο βρίσκεται συνήθως σε bagels και  κουλούρια, είναι πλούσιο σε ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο και πρωτεΐνη. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός βοηθά να αναπτυχθουν τα στήθη. Πασπαλίζουμε με σουσάμι στη σαλάτα σας, επιλέξτε ψωμί με σουσάμι και τρώτε χούμους τακτικά, το οποίο περιέχει ταχίνι, μια πάστα  από σουσάμι. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε σησαμέλαιο κατευθείαν στο στήθος.

Τριγωνέλλα
Η Τριγωνέλλα ,  έχει   ιστορία σαν  φυτικό φάρμακο, περιέχει υψηλές ποσότητες των diosgenin, μια χημική ένωση που προωθεί την ανάπτυξη των κυττάρων του μαστού. Βοηθά επίσης να ρυθμίστουν οι ορμόνες στο σώμα συμβάλοντας  στη διεύρυνση του μαστού αποτέλεσματικα. Λαμβάνετε καθημερινά συμπληρώματα Τριγωνέλλας για  να αυξήθει το μέγεθος του στήθους.

Wild Yam
Άγριο γιαμ, εκτος απο  φυσικό σεξουαλικό διεγερτικό, μπορεί επίσης να συμβάλει στην αύξηση του μεγέθους του στήθους. Ο μάραθος, και το άγριο γιαμ είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που προωθούν την υγιή ανάπτυξη των κυττάρων του μαστού.Το  Άγριο γιαμ μπορεί να ληφθεί σε μορφή συμπληρώματος, εγχύεται σε τσάι ή να προστεθει σε μια λοσιόν που εφαρμόζεται άμεσα .

Άλλες συστάσεις
Η βιταμίνη Ε, Dong Quai,  Thistle, Dandelion, φύκια, νεροκάρδαμο, L-Tyrosine, ισοφλαβόνες σόγιας, κόκκινο τριφύλλι και το μαύρο cohosh είναι επίσης δημοφιλή βότανα που χρησιμοποιούνται για τη διεύρυνση του μαστού, και  βοηθουν στη μείωση του κινδύνου καρκίνου του μαστού. Δημητριακά ολικής αλέσεως, λαχανικά και σοκολάτα μπορεί επίσης να συμβάλει στην τόνωση της στήθος που ενισχύει τη διαδικασία.


3 Σχολια:

αύξηση στήθους και πλαστική στήθους είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση.

Unknown είπε...

Χειρουργική επέμβαση του μαστού μείωση, θέλω να είμαι. Ψάχνω για έναν γιατρό από την Τουρκία.
Göğüs estetiği

Ανώνυμος είπε...

επιτρλους καποιος απανταει στη ερωτηση!!!!! ωραιο site!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More